Dennis Prins

May 06, 2017  •  Leave a Comment

Fotoshoot met Dennis Prins op 6 mei 2017

Ooit een Prins horen rappen?
In het westen van het land vind je Prins, een mix van rap en zang gecombineerd met koninklijke beats. Wees voorbereid op iets buitengewoons.
Momenteel is Prins student aan de Nederlandse Popacademie. Naast dat hij hard werkt in de studio, geeft hij verschillende workshops en is hij regelmatig te vinden op het podium. Podia zoals de Melkweg en Tivoli Vredenburg zijn geen onbekend terrein meer.
Prins is een eenmans team bestaande uit Dennis Prins (Geboren november 1995 Amstelveen) Tijdens zijn kinderjaren was het niet altijd even gemakkelijk. Hij moest op zeer jonge leeftijd volwassen worden, maar de muziek hield hem staande. Na 4 jaar zangles te hebben gevolgd bij CVT (Complete Vocal Technique) en de release van de mixtape Seven unConditional Conditions werd het hem duidelijk. Muziek maken is zijn weg naar Rome.
Prins, bekend van zijn Engelstalige muziek, is inmiddels volledig bezig met het maken van Nederlandstalige muziek. Na 7CC en Family First komt een voorproefje; de EP “6

Dennis PrinsDennis PrinsFotoshoot met Dennis Prins op 6 mei 2017


Comments

No comments posted.
Loading...