Rumble in The Barn

May 04, 2017  •  Leave a Comment

Rumble in The Barn fotoshoot op 4 mei 2017

RUMMBLE IN THE BARN
Welkom, en maak kennis met de mannen van Rumble in the Barn, een opkomende groep van vijf jonge en enorm enthousiaste muzikale talenten. Rumble in the Barn staat bekend om vrolijke, energieke shows en weet altijd het publiek mee te krijgen. De mix van voornamelijk country en rock maakt hun repertoire even interessant als aanstekelijk, en blijft altijd boeien. Het is vrijwel onmogelijk om deze band te zien optreden en tegelijk chagrijnig te blijven. Op deze website vindt u een overzicht van tracks en optredens die Rumble in the Barn gemaakt heeft en kunt u meer over de band te weten komen. En bovenal kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en geplande concerten van de band.

Rumble in The BarnRumble in The BarnFotoshoot op 4 mei 2017


Comments

No comments posted.
Loading...