Zenfolio | Bob Geilings Photography | Jack and the Weatherman

Jack and the Weatherman

October 27, 2017  •  Leave a Comment

Jack and the Wheatherman

Jack and the Weatherman is een vrolijke pop/folk duo uit Haarlem die akoestische pop/folk liedjes spelen. Deze liedjes worden verhalenderwijs gebracht met prachtige harmonieën en krijgen door de nieuwe formatie nóg meer energie: ze hebben namelijk onlangs een drummer toegevoegd aan hun live performances! Door de miljoenen streams op Spotify zijn Jack and the Weatherman komende zomer in heel Europa te zien.

Met de 3 voorgaande EP’s hebben de jongens ook al behoorlijk wat airplay behaald op de landelijke radio. Met hun hitje ‘Free’ waren ze 3FM Serious Talent en ‘Being Me’ en ‘Brother’ hebben beiden de playlist van Radio 1 gehaald

In Poppodium Duycker op vrijdag 27 oktober 2017

 

Jack and the WeathermanJack and the WeathermanJack and the Weatherman in Duycker op vrijdag 27 oktober 2017


Comments

No comments posted.
Loading...