Zenfolio | Bob Geilings Photography | Jari & Wiebe

Jari & Wiebe

October 27, 2017  •  Leave a Comment

Jari & Wiebe

Jari & Wiebe vormen een akoestisch duo dat is ontstaan op het strand van Zandvoort. Deze verkondigers van de Nederlandstalige strandpop spelen samen elkaars liedjes met behulp van gitaar, ukulele, cajon, mondharmonica en alles dat ze tot hun beschikking hebben. Deze twee rasentertainers hebben een hele bak positieve energie, fijne akoestische deuntjes en rake teksten en staan garant voor een gezellig optreden met een lach, soms een traan, maar vooral een hele lading aan goeie vibes. Ze warmen de zaal op voor Jack and the Weatherman!

In poppodium Duycker op vrijdag 27 oktober 2017

Jari & WiebeJari & WiebeJari & Wiebe in Duycker op vrijdag 27 oktober 2017


Comments

No comments posted.
Loading...