Zenfolio | Bob Geilings Photography | Rabbit Rabbit Radio

Rabbit Rabbit Radio

October 14, 2017  •  Leave a Comment

Rabbit Rabbit Radio at popppodium Duycker on October 14, 2017

Rabbit Rabbit Radio
Rabbit Rabbit Radio speelt hun conceptalbum “Lost City: Songs From A Changing Sea”. De muziek is te beschrijven als filmische, moderne, progressieve singer-songwritermuziek (diepzeeprog)!, door “indie-muzikanten” die hun sporen hebben verdiend in de klassieke muziek, jazz, artrock en avant-garde. De plaat duikt in de relatie tussen mens en de zee, en vertelt van de ecosystemen rond walviskarkassen op de zeebodem tot de mysterieuze verdwijning van vrijduiker Natalia Molchanova. Deze show wordt ondersteund door een speciale visuele show.

Rabbit Rabbit Radio bestaat uit Carla Kihlstedt, Matthias Bossi, Jeremy Flower en Jon Evans.

Rabbit Rabbit RadioRabbit Rabbit RadioRabbit Rabbit Radio at popppodium Duycker on October 14, 2017


Comments

No comments posted.
Loading...