Zenfolio | Bob Geilings Photography | Spoil Engine

Spoil Engine

October 20, 2017  •  Leave a Comment

Spoil Engine in Duycker op 20 oktober 2017

SPOIL ENGINE
Spoil Engine is een Vlaamse metalband met Nederlandse zanger en drummer. Hun muziekstijl wordt beschreven als melodieuze thrash metal, ook wel modern metal genoemd. Voornaamste inspiratiebron voor de band zijn 90's metalbands zoals Pantera, Machine Head, Slipknot als ook 'New Wave of American Heavy Metal' bands zoals Trivium, Killswitch Engage en Lamb of God. Spoil Engine behoort met zijn vernieuwende stijl en modern geluid tot de 'New Wave of Belgian Heavy Metal', de nieuwe lichting metal bands met professionele visie in België. De band gaf een eerste publiek optreden in 2005; mei 2009 werden ze getekend door Roadrunner Records.

Spoil EngineSpoil EngineSpoil Engine in Duycker op 20 oktober 2017


Comments

No comments posted.
Loading...