Zenfolio | Bob Geilings Photography | Loungefest 2017

Loungefest 2017

July 09, 2017  •  Leave a Comment

Loungefest op 9 juli 2017

Loungefest is het tweedaags muziekfestival in Noordwijkerhout aan het prachtige Oosterduinse meer. Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan. Op Loungefest programmeren wij artiesten die wij zelf graag willen zien. Het programma is dan ook zeer uiteenlopend. Van reggae naar rock, en van disco naar balkan. Loungefest heeft dit jaar vier podia: The Mainstage, Lake Disco, The Bayou Stage & The Secret Stage. Op vrijdag trappen wij af om 19:00 uur en op zaterdag gaan we verder vanaf 13:00. Kamperen kan bij een van ons naastgelegen campings of hostels, zoals Camping Solassi & Stayokay.

LoungefestLoungefestLoungefest op 9 juli 2017


Comments

No comments posted.
Loading...